Προδημοσίευση: Τα τρελοκαλτσάκια

Είναι η αγαπηµένη ώρα του Φιλ και του Μπιλ – η ώρα της µπουγάδας! Αλλά όταν χωρίζονται τα δύο καλτσάκια στο πλυντήριο, ο Μπιλ φοβάται πως θα µείνει µόνος για µια ζωή. Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια µιας κάλτσας που ψάχνει απεγνωσµένα το ζευγάρι της µέσα σε έναν κάδο πλυντηρίου.

Η C K Smouha γράφει ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο για πολύ μικρά παιδάκια, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι κάλτσες που κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πλύσης χάνει το ένα το άλλο. Μια ιστορία για τον αποχωρισμό και τις απότομες αλλαγές με πολύ χιούμορ και λαμπερά έντονα χρώματα από την εικονογράφο Eleonora Marton.

Το βιβλίο “Τα τρελοκαλτσάκια” κυκλοφορούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σε μετάφραση Ηλιάνας Αγγελή. Παρακάτω μπορείτε να πάρε μια γεύση από το τι θα δούμε την ημέρα κυκλοφορίας του.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού

Από το Μαχνάταν, στη Ρουμανία και από εκεί στη μακρινή Ιαπωνία, για να γυρίσουμε στη γειτονιά μας, στην Ιταλία και να κάνουμε μια στάση στη Γαλλία, με αφορμή το νέο βιβλίο της σειράς “Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας”. Το έκτο βιβλίο με τίτλο “Το μεσαιωνικό κάστρο και οι γίγαντες του Ουρανού” είναι γραμμένο από την Άννα Κοντολέων και εικονογραφημένο, όπως όλα της σειράς, από τη Λίλα Καλογερή.

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της περιπέτειας, παρακολουθώντας την πορεία εξιχνίασης της εκάστοτε υπόθεσης, ενώ παράλληλα να γνωρίσουν τα ζωάκια που πρωταγωνιστούν στην ιστορία.