Προδημοσίευση: Το κοάλα που έλεγε άσχημες κουβέντες

image description

Το κοάλα μπορεί να φαίνεται πολύ γλυκό, αλλά λέει πολύ άσχημες κουβέντες. Θέλετε να μάθετε αν θα σταματήσει τις χοντράδες; Υπομονή, η γιαγιά κότα θα σας τα πει όλα.

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο της σειράς της Cristine Beigel “Τα παραμύθια της γιαγιάς κότας”, από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος. Πρόκεται για μια σειρά βιβλίων που έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά, με μικρές, αστείες ιστορίες με πρωταγωνιστές ζώα, οι οποίες θίγουν ιδιαίτερα ζητήματα με έναν τρόπο που βοηθάει τους γονείς να συζητήσουν τα νοήματα με το παιδί. Στη Γαλλία μόνο, έχουν πουληθεί πάνω από 400.000 αντίτυπα, ενώ τα βιβλία έχουν μεταφραστεί σε 13 γλώσσες.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος επτά βιβλία, ενώ πέρα από αυτό που μπορείτε να ξεφυλλίσετε παρακάτω, περιμένουμε ακόμα έναν τίτλο, το “Η ζέβρα που δεν ήθελε να πάει στο σχολείο”. Η μετάφρασή τους ανήκει στην Ηλιάνα Αγγελή, ενώ την εικονογράφηση έχει κάνει ο Hevre Le Goff.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της