Τα απίστευτα μπερδεμένα crushes της Λότι Μπρουκς

Δημιουργός: Kέιτι Κίρμπι
Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά
Εκδόσεις: Διόπτρα
Χρονιά έκδοσης: 2023
Ηλικίες: 9+

Η Λότι Μπρουκς είναι η νέα αγαπημένη των παιδιών, που έχει καταφέρει να αγαπηθεί μέσα από τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς που κυκλοφόρησαν το 2023. Λίγο πριν το τέλος του έτους, μας έρχεται από τις εκδόσεις Διόπτρα το τρίτο βιβλίο Τα απίστευτα μπερδεμένα crushes της Λότι Μπρουκς και όπως πάντα, το δράμα, αλλά και το χιούμορ καραδοκούν!

Σύμφωνα με τη Λότι Μπρουκς τρία πράγματα μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σου: να έχεις τον πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ μικρό αδελφό στον κόσμο, να πρέπει να βάλεις ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ ενώ είσαι στο τσακ να δώσεις το πρώτο σου φιλί και η μαμά σου να φτιάχνει μια απαίσια πίτα για βραδινό. ΕΜΕΤΟΣ. Η Λότι Μπρουκς ετοιμάζεται για το πρώτο πραγματικό ραντεβού της με το αγόρι που της αρέσει τρελά –τον Ντάνιελ– και πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Άραγε, πώς είναι να δίνεις το πρώτο σου φιλί; Επίσης, γιατί δεν μπορεί να ελέγξει τι του λέει κάθε φορά;! Δεν πάνε όμως όλα όπως τα υπολόγιζε. Ένα ραβασάκι θα της ραγίσει την καρδιά… Τελικά η Λότι θα πάει οικογενειακές διακοπές σε ένα κάμπινγκ στη Νότια Γαλλία! Ενώ, λοιπόν, ψάχνει απελπισμένη Wi-Fi και προσπαθεί να αποφύγει τους ενοχλητικούς τριγύρω, γνωρίζει ένα καινούριο… crush με το όνομα Αντουάν. Η γλώσσα συνεννόησης είναι ένα θεματάκι μεταξύ τους, αλλά τι σημασία έχει, όταν ένα τέτοιο αγόρι λιώνει για σένα; Η Katie Kirby έχει πιάσει για τα καλά τον παλμό των παιδιών που αγαπούν αυτού του είδους τα ημερολογιακού τύπου βιβλία. Η άμεση γραφή της, τα αστεία και πολλές φορές ντροπιαστικά στιγμιότυπα που συμβαίνουν στη βασική της ηρωΐδα δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο για να αγαπήσει ένα παιδί το διάβασμα. Η σειρά που ξεκίνησε με τρεις τίτλους, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό στους πέντε, με το έκτο βιβλίο να αναμένεται στην Αγγλία τον Ιούνιο του 2024.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Ένα γράμμα

Μια τρυφερή ιστορία για τη μεταμορφωτική δύναμη του «Σ’ αγαπώ», τρυφερές καληνύχτες και πολλές συζητήσεις με μικρά παιδιά.