//Φίλοι στον λόφο

Φίλοι στον λόφο

filoi-lofo

Συγγραφέας: Linda Sarah

Εικονογράφος: Benji Davies

Aπόδοση: Αντώνης Παπαθεοδούλου

Εκδόσεις: Ίκαρος

Χρονιά έκδοσης: 2016

Ηλικίες: 3+

 

Ο Μπέρτ και ο Εθο είναι οι καλύτεροι φίλοι. Κάθε μέρα παίρνουν τα μεγάλα τους χαρτόκουτα και ανεβαίνουν στον λόφο. Παίζουν συνέχεια μαζί, μεταμορφώνουν τα κουτιά τους σε καράβια ή κτίρια ή καταφύγια ή διαστημόπλοια. Παίζουν, τρέχουν, γελούν, μιλάνε, σιωπούν. Είναι μαζί. Οι δυo τους. Μέχρι που στην παρέα ζητάει να μπει ο Σου, ένα αγόρι που βρίσκει το κουράγιο και το θάρρος να τους ζητήσει να παίξει κι εκείνος μαζί τους. Μπορούν οι δύο να γίνουν τρεις; Μπορεί ο Μπερτ να αποδεχτεί πως αν ο Εθο θέλει να παίξει και με τον Σου, δεν σημαίνει πως σταμάτησε να τον αγαπάει και να τον θέλει για φίλο του; Μπορούν οι δύο να γίνουν τρείς;

Η Linda Sarah γράφει μια συγκινητική ιστορία για το θέμα της φιλίας στην ευαίσθητη αυτή ηλικία και μαζί με τον εικονογράφο Benji Davis δημιουργούν ένα πολύ όμορφο παραμύθι που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά των παιδιών.

 

About the Author:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και δούλεψε για περισσότερο από μια δεκαετία σε περιοδικά και εφημερίδες. Διαβάζει βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, φυλλάδια για delivery, επιγραφές, ετικέτες σε συσκευασίες τροφίμων και σαμπουάν. Όταν δεν διαβάζει, γράφει, ράβει και καταβροχθίζει σοκολατάκια υγείας.

Leave A Comment