Μικρή παράταση για τον Ζωολογικό Ήχο του Γιώργη Χριστοδούλου

Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του, μετά την επιτυχία της παράστασης «Ζωολογικός Ήχος» προσθέτουν ακόμα δύο παραστάσεις για μετά το Πάσχα. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου στις 12:00, την Κυριακή 12 Μαΐου στις 14:00 και την Κυριακή 19 Μαΐου στις 14:00. Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τα πιο όμορφα παιδικά τραγούδια για ζώα.

Η σκηνή του ελληνικού παιδικού τραγουδιού αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο: από την εποχή της θρυλικής Λιλιπούπολης μέχρι σήμερα, έχουν γραφτεί αμέτρητα παιδικά τραγούδια στα ελληνικά και η συμμετοχή γνωστών αγαπημένων φωνών στους παιδικούς δίσκους με τέτοια συχνότητα αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Στην παράσταση «Ζωολογικός Ηχος» ο Γιώργης Χριστοδούλου παραδίδει μαθήματα “ζωολογίας” με τη βοήθεια, φυσικά, του κοινού. Αινίγματα, τραγούδια και ιστορίες και… η Γαλέρα και η Γοργόνα, η Τσίχλα, οι Δεινόσαυροι, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, το Πάντα, η Χελώνα και πολλά άλλα τραγούδια…

Μαζί με τον Γιώργη Χριστοδούλου οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Alfred Ruci: φλάουτο, κιθάρα

Αλέξανδρος Αβδελιώδης: πιάνο

Βασίλης Μπαρμπαρίγος: ρούχα και σκηνικά props

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική είσοδος 12 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

https://www.ticketservices.gr/event/zoologikos-hxos/?lang=el

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 60 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ