Προδημοσίευση: Η Ματίλντα και τα Χαμένα Παραμύθια

Αφού έλυσε το μυστήριο της εξαφάνισης της μητέρας της στο πρώτο βιβλίο της σειράς “Βιβλιοπωλείο Πέιτζις και Σια”, η Ματίλντα μαζί με τον καλύτερο φίλο της, τον Όσκαρ, ταξιδεύουν τώρα στο Παρίσι, όπου ανακαλύπτουν ένα παράξενο βιβλίο με παραμύθια. Τα δύο παιδιά περιπλανιούνται στη Χώρα των Παραμυθιών και εκεί διαπιστώνουν ότι οι κακοί ήρωες δεν ζουν απλώς στις σελίδες των βιβλίων, αλλά μπορούν να ανοίγουν μυστηριώδεις τρύπες στην πλοκή, χωρίς προειδο­­ποίηση, και να κλέβουν τη μαγεία της ιστορίας. Όταν η Ματίλντα και ο Οσκαρ έρχονται ­αντιμέτωποι με τους ήρωες αυτούς, ξέρουν ότι στο τέλος δεν θα ζήσουν αυτοί καλύτερα… κι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το χάος.

Η Βρετανή συγγραφέας Anna James, μετά την εξωφρενική πρώτη περιπέτεια, όπου μας σύστησε τη Ματίλντα και τον Οσκαρ, τους δύο Βιβλιοπεριπλανητές, μας μεταφέρει μέσα από τις σελίδες του δεύτερου βιβλίου της στην πόλη του φωτός και των κλασικών παραμυθιών και μας παρασύρει σε μία ακόμα περιπέτεια με πρωταγωνιστές τα δύο παιδιά.

Λίγο πριν το βιβλίο βγει στα βιβλιοπωλεία, η Κόκκινη Αλεπού σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα σας δίνουν τη δυνατότητα να διαβάσετε πρώτοι τα δύο πρώτα κεφάλαια του δεύτερου βιβλίου της σειράς “Βιβλιοπωλείο Πέιτζις και Σία“, το οποίο έχει μεταφράσει η Αργυρώ Πιπίνη. Βρείτε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου. Ως τότε, απολαύστε εδώ την αρχή της ιστορίας!

[flipbook pdf=”https://kokkinialepou.gr/wp-content/uploads/2021/01/pagesandco_final.pdf” title=”Η Ματίλντα και τα Χαμένα Παραμύθια” theme=”light”]

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Προδημοσίευση: Ντετέκτιβ Νιαουρό

Μια νέα σειρά βιβλίων του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Πιερντομένικο Μπακαλάριο καλεί τους μικρούς αναγνώστες να βυθιστούν στον κόσμο της